Reiscadeaukaart

Saldo en geldigheid

Saldo en geldigheid

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je een Reis Cadeau gekregen hebt!
 
Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt verzilveren. Volg de onderstaande stappen om je Reis Cadeau te gebruiken.

Reis Cadeau is drie jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

 

1.  Check je saldo en verloopdatum

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in op deze website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum.

vrouw_def.png

2.  Ga naar de website van een acceptant naar keuze

Kies een acceptant waar jij jouw Reis Cadeau wilt gebruiken. Gebruik jouw Reis Cadeau op de website van de acceptant naar keuze:

Acceptanten
tas_def.png

3.  Betaal met jouw cadeaukaart

Maak een keuze uit het assortiment en betaal met je cadeaukaart of digitale gift. Wanneer je de digitale variant van Reis Cadeau hebt, dien je de code van de digitale variant te gebruiken tijdens de betaling.

Is de door jou gekozen reis goedkoper dan het saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op je cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen. 
 
Veel plezier en geniet van je nachtje weg of heerlijke vakantie met Reis Cadeau!

koffer2.png